Wireless LAN Security

Succesvolle uitrol van draadloos netwerk bij grote evenemente

Succesvolle uitrol van draadloos netwerk bij grote evenemente

De implementatie van een draadloos netwerk bij een groot evenement met duizenden gebruikers kan een uitdaging zijn. Maar er zijn verschillende manieren om dit succesvol te doen. Dit document gaat in op de uitdagingen bij dergelijke evenementen, doet aanbevelingen voor het netwerkdesign en de configuratie-instellingen en geeft tips die kunnen worden gebruikt tijdens het evenement. Een succesvolle uitrol van Wi-Fi bereikt u onder meer door:

  • Een zorgvuldige planning
  • Keuze van een geschikt netwerk
  • Juiste configuratie van het netwerk
  • Zorgvuldige monitoren tijdens het evenement

Download hier de whitepaper met een best practice over het succesvol uitrollen van Wi-Fi bij grote evenementen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Wireless bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Wireless :  Overal en altijd veilig aan de slag

Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers, waar ook ter wereld, veilig kunnen werken en samenwerken? Hoe combineer je de verschillende wensen van diverse medewerkers in 1 toestel? Dit doe je door een toestel aan te bieden dat zo veelzijdig is dat iedereen er onmiddellijk mee aan de slag kan. Bekijk dit webinar en ontdek hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.