Windows- en native apps naadloos gebruiken op elk soort device

Secure application delivery for a mobile workforce

Secure application delivery for a mobile workforce

Mobility heeft er voor gezorgd dat iedereen de vrijheid heeft om overal te kunnen werken en op elk gewenst moment bij zijn data te kunnen. Dat is erg positief, maar aan de andere kant zorgt het af en toe wel voor hoofdbrekens bij de IT-afdeling: compatibiliteit én beveiliging.

In plaats van de traditionele benadering van een Windows-applicatie op een Windows-machine, moet er nu rekening worden gehouden met het feit dat gebruikers native apps voor zowel werk als privé gebruiken op een keur aan apparaten: van Windows-machines en MacBooks tot allerlei verschillende soorten mobiele devices.

Applicatiemanagement en de delivery ervan zorgt voor nieuwe uitdagingen: hoe zorgt u er als IT-afdeling bijvoorbeeld voor dat alle medewerkers de nieuwste versies van apps op alle apparaten binnenkrijgen? En wat doet u met de beveiliging ervan? En de scheiding van privé-apps met zakelijke toepassingen?

In de paper ‘Secure application delivery for a mobile workforce’ wordt dieper ingegaan op deze prangende vragen. Citrix XenApp zorgt voor een naadloze installatie en integratie van Windows-applicaties op allerlei mobiele apparaten. Op een veilige manier. Citrix XenMobile draagt zijn steentje daaraan bij door een native mobile apps op een keur aan mobiele apparaten aan te bieden.  

Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Windows- en native apps naadloos gebruiken op elk soort device

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.