Wil jij de productiviteit verhogen?

Ga aan de slag met een alles-in-één oplossing

Ga aan de slag met een alles-in-één oplossing

Het zijn spannende tijden voor ondernemers. De technologische ontwikkelingen van de afgelopen decennia brachten ons leuke dingen zoals online streaming van video’s en muziek. Deze technologische vooruitgang zorgt er nu ook voor dat we onze onderneming moet vernieuwen. Want net zoals wij als consument hogere verwachtingen hebben, verwachten ook jouw klanten een fantastische service van jouw bedrijf.  Hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers efficiënter aan de slag kunnen en zo een fantastische indruk maken bij jouw klanten? In deze whitepaper laten we zien hoe een ERP-pakket de productiviteit in jouw onderneming een boost geeft.

Wirwar van systemen en informatie

Het begon ooit heel eenvoudig, maar in de loop der jaren is de onderneming behoorlijk gegroeid en zijn de processen complexer geworden. En daar is in veel gevallen de IT niet op ingericht. Hierdoor zijn klantinformatie, financiële informatie en voorraadcijfers verspreid in verschillende systemen en bestanden. De verbindende elementen tussen deze verschillende bronnen, zijn je medewerkers. Dat betekent een heleboel handmatig opzoeken en overtikken in andere systemen.

Weet iemand de actuele status?

Nog een probleem dankzij de versnipperde systemen: niemand heeft écht inzicht in de complete organisatie. Daar is waar het nu precies om gaat: inzicht krijgen in de hele onderneming en dit inzicht gebruiken om jouw dienstverlening te verbeteren.  Speciaal voor het mkb ontwikkelde Microsoft hiervoor Business Central.

Uit het leven gegrepen

Om jou een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden van deze totaaloplossing, volgen we 3 fictieve personen op een typische werkdag. Waar lopen deze mensen tegenaan? Hoe maakt Business Central hun werkdag gemakkelijk en hoe draagt dit allemaal bij aan een beter bedrijfsresultaat? Deze whitepaper neemt de werkzaamheden van een ondernemer, verkoper en boekhouder onder de loep.

Ben je benieuwd hoe een ERP-pakket een typische onderneming helpt bij het verhogen van productiviteit en klanttevredenheid? Download dan snel deze praktische whitepaper en ga zelf aan de slag!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

WSB Solutions

Met onze cloud oplossingen op basis Microsoft technologie helpen we de Groothandel met het moderniseren van hun IT-infrastructuur, het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het zo efficiënt mogelijk laten (samen)werken van werknemers.

Profiel WSB Solutions ›
 
 

Download artikel

Wil jij de productiviteit verhogen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.