Whitepaper Videoconferencing

Wat kan videoconferencing voor het bedrijf betekenen?

Wat kan videoconferencing voor het bedrijf betekenen?

Technieken ontwikkelen, Het Nieuwe Werken neemt steeds meer zijn intrede in de maatschappij. Waarom naar de locatie reizen als het ook via videoconferencing kan? Voor het introduceren van videoconferencing is het goed om stil te staan bij een aantal vragen:

  • Heeft de organisatie meerdere locaties?
  • Hoe vaak wordt er vergaderd?
  • Wat zijn de maatschappelijke en technische ontwikkelingen?
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen?

Videocommunicatie heeft de toekomst. Steeds meer organisaties gebruiken videocommunicatie voor contact met klanten, partners en toeleveranciers. Er komt verandering in de manier van opereren en samenwerken door het gemak van contact met mensen op verschillende locaties waar ook ter wereld.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over videoconferencing waarin een businesscase met de kosten en baten naar voren komt. Daarnaast komen de leveranciers en de implementatie aan bod.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Trends :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder

HNW Trends :  Enterprise Collaboration Playbook

Bij de meeste bedrijven is social Collaboration niet meer weg te denken. Hierbij is het wel belangrijk om vooruit te blijven denken. Effectief communiceren en samenwerken en innoveren op nieuwe gebieden. Hiermee ontstaat een nieuwe organisatiecultuur, waarbij bedrijven snel kunnen reageren en de concurrent voor blijven. Lees in dit uitgebreide playbook alle stappen die belangrijk zijn bij een social enterprise.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.