Whitepaper Unified Communications

Hoe kan je de diverse communicatiemiddelen integreren in bedrijfsprocessen?

Hoe kan je de diverse communicatiemiddelen integreren in bedrijfsprocessen?

Goede communicatie met klanten, medewerkers, leveranciers en partners is erg belangrijk binnen een organisatie. Er zijn veel verschillende communicatiemiddelen die een organisatie kan gebruiken zoals: telefoon, fax, e-mail, gsm, Instant Messaging, website, Social Networking en Video Conferencing. Hoe kan je al deze communicatiemiddelen het beste integreren in de bedrijfsprocessen? Unified Communications is hier een antwoord op.

‘Added Value’ van IT is in deze tijd van crisis een belangrijk onderwerp. Wat is de werkelijke toegevoegde waarde van IT-middelen voor de organisatie? Unified Communications heeft bewezen een ‘Added Value’ voor IT te zijn. Enkele belangrijke drivers zijn:

  • Effectievere communicatie
  • Minder gebruik van e-mail door vermindering van het misbruik van email als berichtenapplicatie.
  • Toename van efficiëntere adhoc audio/video conference calls
  • Virtueel werken
  • Presence informatie
  • Collaboration

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Unified Communications waarin verder wordt ingegaan op maatschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast gaat de whitepaper dieper in op de Unified Communications Roadmap en de Total-Cost-of-Ownership.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Unified Communications bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.