Whitepaper Smartphones

Flexibel omgaan met ontwikkelingen op het gebied van Mobile Devices

Flexibel omgaan met ontwikkelingen op het gebied van Mobile Devices

De gebruiker wil vandaag de dag op ieder moment van de dag met allerlei verschillende apparaten werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit neemt voor de ICT afdeling uitdagingen met zich mee.

Het gebruik van Smartphones neemt een aantal nadelen met zich mee waarover vooraf afspraken gemaakt dienen te worden:

  • Gebruik van applicaties
  • Downloaden en controleren van applicaties
  • Versiebeheer en dataroaming applicaties
  • Beheer

Het gebruik van smartphones binnen bedrijven en organisaties hangt vaak samen met een tweetal punten, namelijk: de aantrekkelijkheid als werkgever en Het Nieuwe Werken.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt wat Smartphones en tablets zijn en hoe het gebruik hiervan in en door de ICT organisatie kan worden ingepast. Door middel van een stappenplan wordt een en ander verduidelijkt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Bring Your Own DeviceICT & TelecomZakelijke dienstverlening bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder

Zakelijke dienstverlening :  Brandmanagement is de sleutel voor internationaal succes

Als brandmanager van een internationale organisatie ben je constant op zoek naar de balans tussen lokale wensen en internationale verwachtingen. Een consistent en consequent brandmanagement is sleutel tot succes en zorgt ervoor dat een organisatie zich kan onderscheiden van concurrenten. Deze whitepaper geeft antwoord op de vraag: "Hoe komt jouw corporate merk het beste uit de verf?”

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.