Whitepaper fixed mobile substitution (FMS)

Mogelijkheden voor het vervangen van vaste telefonie door mobiele telefonie

Mogelijkheden voor het vervangen van vaste telefonie door mobiele telefonie

Wie kan er tegenwoordig nog zonder een mobiele telefoon? Overal en altijd bereikbaar voor de baas, collega’s en klanten. De acceptatie van mobiele telefonie in combinatie met de toenemende mobiliteit van organisatie vraagt om een meer afgestemde inrichting van communicatie. Hierbij kunnen de koste verlaagt worden, de bereikbaarheid vergroot en het beheer vereenvoudigt.

Fase 1
FMI (Fixed Mobile Integration) is de eerste stap in de integratie tussen vast en mobiele telefonie. FMI wordt in de zakelijke markt vooral gebruikt vanuit kostenoptiek.

Fase2
FMS (Fixed Mobile Substitution) zorgt ervoor dat telefonie beter ingezet kan worden bij zowel medewerkers met een werkplekgebonden functie als medewerkers met een mobiele werkplek. Bij werkplek gebonden kan er gebruik worden gemaakt van een bureau toestel en bij een mobiele functie kan de bestaande GSM voorzien worden van een PBX-functionaliteit.

Enkele voordelen van een FMS oplossing zijn:

  • Verbetering van de bereikbaarheid
  • Minder Telecom apparatuur per medewerker
  • Gebruiksgemak
  • Lagere kosten
  • Vereenvoudiging beheer

Lees gratis de volledige whitepaper over FMS (Fixed Mobile Substitution) waarin de derde fase (Fixed Mobile Convergence) uiteen wordt gezet. Verder gaat het paper dieper in op de marktverkenning, operator-based oplossing en staan er twee casestudy’s beschreven.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieTelefonische BereikbaarheidICT & Telecom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Telecommunicatie :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.