Whitepaper Aan De Slag Met E-Facturatie

Acceptatie e-facturatie begint op gang te komen

Acceptatie e-facturatie begint op gang te komen

Het is bijna ongelofelijk dat in het 21e digitale tijdperk een van de meest bedrijfskritische documenten, de factuur, nog steeds gemaakt en verzonden wordt op papier. In Europa was in 2010 van de 30 miljard facturen slechts 10% elektronisch.

Door de afhankelijkheid van papieren facturen worden organisatorische processen vertraagd, omdat handmatige invoer van gegevens onvermijdelijk leidt tot fouten, kwijtgeraakte facturen en vertraging bij de verwerking.

Er is groeiende belangstelling in elektronisch factureren omdat dit bedrijven in staat stelt de financiële bedrijfskolom te optimaliseren en handmatige processen te verminderen. Dit biedt zowel afnemers en leveranciers strategische en operationele voordelen.

Er zijn vier belangrijke e-facturatie modellen waarvoor bedrijven kunnen kiezen:

  1. Koper direct
  2. Leverancier direct
  3. Consolidator
  4. Als een managed service

Lees gratis de volledige whitepaper over e-facturatie waarin uiteengezet wordt op welke manier een organisatie aan de slag kan met e-facturatie. Daarnaast worden aanbevelingen gedaan en worden vier modellen besproken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom eFacturatieFinanciële Instellingen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

eFacturatie :  10 veelgemaakte vergissingen bij digitaal factureren

Wanneer we het hebben over digitale facturatie is de doelstelling bij alle bedrijven hetzelfde: geld en tijd besparen en minder fouten maken. Toch slagen we er niet in om deze doelstellingen te realiseren. Deze whitepaper geeft inzicht in 10 veelgemaakte vergissingen die het proces in de weg zitten. Ga er nu mee aan de slag en leer van je fouten.

Lees verder

eFacturatie :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder

Financiële Instellingen :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.