Werknemer wordt steeds meer ‘eigen ondernemer’

Het ondersteunen van 'eigen ondernemerschap' binnen de organisatie

Het ondersteunen van 'eigen ondernemerschap' binnen de organisatie

Werknemers ontwikkelen zich steeds meer tot ‘eigen ondernemer’ binnen organisaties. Een belangrijke oorzaak hiervoor is de komst van enkele ontwikkelingen zoals:

  • Bring Your Own Device
  • Het Nieuwe Werken
  • Social Media

Organisaties die het ‘eigen ondernemerschap’ ondersteunen doen er verstandig aan om visie en beleid te ontwikkelen voor de ICT ondersteuning. Dit voorkomt de onwenselijke situatie dat een ICT-helpdesk telkens ad-hoc moet reageren.

Lees gratis het volledige artikel waarin het “eigen ondernemerschap” van werknemers binnen een organisatie wordt behandeld. Daarnaast wordt een toekomstverwachting gedaan.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW AlgemeenBring Your Own Device bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Algemeen :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

HNW Algemeen :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.