Webinar organiseren: de aandachtspunten

Checklist webinar organiseren

Checklist webinar organiseren

Webinars winnen in rap tempo aan populariteit. Een webinar is een laagdrempelig medium voor de doelgroep om aan deel te nemen. Zo is er bij een webinar geen reistijd en is het daarom niet nodig om een groot deel van een werkdag op te offeren voor het bijwonen van een kennissessie. Een webinar kan georganiseerd worden voor marketingdoeleinden maar ook voor bijvoorbeeld e-learning.

Checklist webinar organiseren
Bij het organiseren van een webinar komt veel kijken. Ook wanneer een webinar uitbesteed wordt aan een full service partner is het nog altijd nodig om het een en ander aan informatie aan deze partij te verstrekken. U bent immers de kennispartij. De ‘checklist webinar organiseren’ is een handige lijst met aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden wanneer u  een webinar organiseert. Door het gebruik, of het bij de hand hebben, van deze checklist voorkomt u dat u zaken vergeet in aanloop naar uw webinar.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.