Web Load Testing For Dummies

Prestaties verbeteren van web en mobile site

Prestaties verbeteren van web en mobile site

In het e-book “Web Load Testing For Dummies” wordt uitgelegd waarom het zo belangrijk is dat websites, (web) applicaties en andere technologische oplossingen die kritische business activiteiten vervullen goed getest worden voordat deze live gaan. Naast dat het aantal gebruikers en het belang van web applicaties steeds groter wordt binnen organisaties, wordt de roep naar goed presterende applicaties steeds luider. Een mogelijke slechte performance kan worden voorkomen door web load testing toe te passen.

Wat is web load testing?
Web load testing is hoe je gaat bepalen hoeveel traffic uw website of web applicatie aan kan zonder dat deze uitvalt of dat klanten gaan berichten over dat het niet goed werkt. Het is het niet erg lastig om web load testing te begrijpen. Het is niets meer dan een website onder verschillende omstandigheden testen om te bepalen hoe het hierop reageert en om problemen te achterhalen voordat de klant dit doet.

Web load testing voor het succes van uw organisatie
De website en web applicaties zijn cruciaal voor het succes van uw organisatie. De consument moet zich op zijn gemak voelen. Het risico bestaat wanneer de performance niet voldoende is, de consument snellere alternatieven gaat zoeken. Een goede voorbereiding waarbij alle mogelijke technologische problemen uit de weg worden geholpen is uw beste optie om voor een succes te zorgen. Deze technologische toepassingen moeten de organisatie ondersteunen bij het behalen van goede resultaten en een voorsprong geven op de concurrentie.

Download geheel vrijblijvend het e-book “Web Load Testing For Dummies” waarin u meer leest over wat web load testing precies is en hoe dit in uw voordeel kan werken als u tegemoet wilt komen aan de hoge performance verwachtingen van de klant op het gebied van websites, web applicaties en andere kritische business activiteiten. Daarnaast krijgt u advies in de manier waarop de resultaten zouden moeten worden geanalyseerd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Business ContinuityBedrijfsapplicatiesSoftware bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Continuity :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Bedrijfsapplicaties :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder

Software :  Software-defined Storage for dummies

De manier hoe we met data omgaan verandert. Om een voorsprong te krijgen op de concurrentie wordt de opslag, verwerking en analyse van deze data steeds belangrijker. Software-defined storage zorgt ervoor dat uw organisatie op het gebied van big data en analytics een streepje voor heeft. Download het e-book en lees er alles over!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.