Wat kost de cloud?

Inzicht in je pre- en post-transitiekosten

Inzicht in je pre- en post-transitiekosten

Yes, de keuze is gemaakt, alles naar de cloud! Ben je lekker op dreef komt de CFO je kantoor binnenstormen… Wat is er aan de hand? De cloud-kosten rijzen de pan uit! Hoe kan dit? De businesscase was zo positief?!

Toch meer kosten dan verwacht…

Misschien weet je zelf al het antwoord op deze vraag. De kosten van cloud-capaciteiten en de migratie zelf zijn vaak al duidelijk, maar het beheer is toch iets complexer en omvangrijker dan jullie hadden verwacht. Het ontbrak aan de juiste kennis en expertise en bovendien moest dit ook nog eens razendsnel in huis gehaald worden. De afstemming met IT voor het inschakelen van nieuwe diensten ontbrak en de diensten waren te hoog ingeschaald. Had dit stiekem niet veel sneller, makkelijker, overzichtelijker en nog belangrijker… méér kosteneffectiever gekund?

Stel deze vraag vóór de cloud-transitie

De hamvraag is: wat kost de cloud mij nu werkelijk? Wat worden de operationele kosten na de migratie? Wat zijn de belangrijkste aspecten op het gebied van security? Hoe zorg je voor een kosteneffectieve cloud? En niet onbelangrijk: hoe krijg én behoud je het overzicht? Dit alles komt aan bod in deze whitepaper.

Met de cloud komt er veel op je af, hoe pak je dit aan?

Er zijn vele soorten en maten in cloud-platformen en elke organisatie heeft hierin zijn eigen eisen en wensen. Hierdoor worden de directe en indirecte kosten voor elke organisatie anders. De cloud brengt ook kostenbesparingen met zich mee. Wil jij weten welke? Lees er meer over in de whitepaper.

Wat komt er nog meer aan bod in deze whitepaper?

  • Wat komt er op je af met de cloud?
  • Kostentechnische voordelen van de cloud
  • Niet de kennis in huis? Kies voor “Businessready” cloud

Wil jij een goede start met de cloud? Download deze whitepaper en kom beslagen ten ijs.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Downloaden: Wat kost de cloud?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.