Wat is het nut van digitaal werken?

E-book ‘Documenten digitaliseren’

E-book ‘Documenten digitaliseren’

Het gaat niemand voorbij, veel bedrijven zijn aan de slag met het digitaliseren van de organisatie. Worden alle voordelen van de digitale revolutie volledig benut? Wat levert het digitaliseren u op? Het transformeren van de documentstromen naar een structurele digitale omgeving kan de organisatie efficiënter maken en tijd- en kosten besparen.

Om vast te stelle in welke mate uw organisatie digitaal werkt is het goed om de volgende definitie aan te houden:

“Digitaal werken is werken waar u wilt en wanneer u wilt met altijd de juiste gedigitaliseerde bestanden bij de hand; op desktop, laptop, tablet of smartphone.”

Dit e-book richt zich op de manier waarop organisaties digitaal werken, de digitalisering en de werkprocessen. Aan de hand van dit e-book kunt u makkelijk, efficiënt en succesvol beginnen met digitaal werken.

De visie voor digitaal werken
Wanneer een organisatie wil beginnen met digitaal werken, is het goed om te beginnen met een goede voorbereiding. Maak een plan met hierin heldere afspraken en een goede organisatie, zodat de plannen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Om te beginnen, denk goed na over de onderstaande vragen:

  • Wat wil ik bereiken met digitaal werken?
  • Welke werkprocessen wil ik digitaliseren en automatiseren?
  • Wie zijn de eindgebruikers: medewerkers, en misschien ook klanten, partners, bezoekers?

Het e-book
Dit e-book gaat dieper in op de voordelen van digitaal werken, hoe u begint met digitaal werken, wat u nodig heeft om digitaal te gaan werken en wat de ervaringen van andere organisaties zijn. Download vrijblijvend de volledige whitepaper.

Hieronder vind u een praktijkvoorbeeld van het gebruik maken van digitaal werken bij de Jumbo supermarkten:

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW AlgemeenHNW TrendsMobiliteitDigitalisering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Algemeen :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

HNW Algemeen :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder

HNW Trends :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder

HNW Trends :  Enterprise Collaboration Playbook

Bij de meeste bedrijven is social Collaboration niet meer weg te denken. Hierbij is het wel belangrijk om vooruit te blijven denken. Effectief communiceren en samenwerken en innoveren op nieuwe gebieden. Hiermee ontstaat een nieuwe organisatiecultuur, waarbij bedrijven snel kunnen reageren en de concurrent voor blijven. Lees in dit uitgebreide playbook alle stappen die belangrijk zijn bij een social enterprise.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Digitalisering :  10 veelgemaakte vergissingen bij digitaal factureren

Wanneer we het hebben over digitale facturatie is de doelstelling bij alle bedrijven hetzelfde: geld en tijd besparen en minder fouten maken. Toch slagen we er niet in om deze doelstellingen te realiseren. Deze whitepaper geeft inzicht in 10 veelgemaakte vergissingen die het proces in de weg zitten. Ga er nu mee aan de slag en leer van je fouten.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.