Waarom u eigen documenten niet langer nodig heeft

Online samenwerken met Het Nieuwe Werken

Online samenwerken met Het Nieuwe Werken

Een goed voorbeeld doet volgen. Waarom een document mailen, zodat de ontvanger het document kan opslaan, in een mapje kan plaatsen, het verouderd en niemand weet meer waar het recentste document staat. Terwijl het met de moderne middelen van tegenwoordig heel makkelijk is om een document online te delen en er samen mee te werken. Het Nieuwe Werken is een hele cultuurverandering binnen het bedrijf en soms kan er weerstand ontstaan.

Lees gratis het volledige artikel over Het Nieuwe Werken waar verder op het onderwerp ingegaan wordt. Onder andere hoe de weerstand weggenomen kan worden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe WerkenDigitalisering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Het uitzendbureau van de toekomst

Is jouw uitzendbureau klaar voor de toekomst? De komende jaren komen grote digitale transformaties en disrupties op de flexbranche af. Dit brengt uitdagingen maar vooral ook kansen met zich mee. In deze whitepaper lees je welke dit zijn en hoe je je erop kunt voorbereiden.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Investeer in mensen en verhoog productiviteit

Organisaties investeren al jaren in allerlei tools en apps die ervoor moeten zorgen dat de productiviteit stijgt en mensen beter gaan samenwerken. Maar investeren we wel genoeg in onze medewerkers? Zijn we wel interessant voor nieuwe werknemers? Deze whitepaper neemt je mee naar de digitaal vitale organisatie en beschrijft 8 kernwaarden die zorgen dat de organisatie productiever en innovatiever wordt.

Lees verder

Digitalisering :  10 veelgemaakte vergissingen bij digitaal factureren

Wanneer we het hebben over digitale facturatie is de doelstelling bij alle bedrijven hetzelfde: geld en tijd besparen en minder fouten maken. Toch slagen we er niet in om deze doelstellingen te realiseren. Deze whitepaper geeft inzicht in 10 veelgemaakte vergissingen die het proces in de weg zitten. Ga er nu mee aan de slag en leer van je fouten.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.