Waarom kiezen voor werkplekbeheer in de cloud?

Deze whitepaper zet 25 redenen op een rij

Waarom kiezen voor werkplekbeheer in de cloud?

Hoor jij wel eens gemopper van IT-collega’s over de tijd die ze verliezen bij het inrichten van laptops als een nieuwe collega op de afdeling start? Word jij ook gek van het gezeur van collega’s omdat ze verplicht met een Android-toestel moeten werken terwijl ze thuis alleen met Apple-devices werken? Of het eindeloos mailen van bestanden naar collega’s die een dag thuiswerken en niet bij alle bestanden kunnen? Vast wel, het zijn namelijk populaire redenen voor bedrijven om uiteindelijk toch over te stappen naar een cloud first strategie.

25 voordelen van werkplekbeheer in de cloud

De IT-afdeling wil dus vooral minder tijd kwijt zijn aan het beheren van werkplekken. Want de tijd die ze nu kwijt zijn aan werkplekbeheer kunnen ze niet besteden aan het meedenken met de business over de rol van IT binnen de organisatie of het uitzoeken van complexere IT-vraagstukken. Voor gebruikers zijn er dan weer veel voordelen te behalen op het gebruik van gebruikerservaring, snelheid en vrijheid in het type device. Maar er zijn nog meer voordelen te behalen voor verschillende type gebruikers in de organisatie. Daarom zet deze whitepaper ze netjes gegroepeerd op een rij. Alle 25!

Een kleine greep uit de vele voordelen:

  • Geen serverkosten meer
  • Consolidatie, dus minder leveranciers en minder management
  • Tevreden IT-medewerkers, want minder repetitief werk
  • Cloudwerkplek is secure-by-design
  • Altijd up-to-date

Wil je de details weten? Of wil je alle voordelen op een rij zien? Download dan snel deze whitepaper en krijg een duidelijk beeld van alle voordelen voor jouw organisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Waarom kiezen voor werkplekbeheer in de cloud?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.