Waar vind ik nog een betaalbare en kundige IT’er?

Outsourcing brengt de vereiste kennis naar je toe

Waar vind ik nog een betaalbare en kundige IT’er?

Voor gemotiveerde en hoogopgeleide Nederlandse IT’ers zijn het gouden tijden. Iedereen wil je een baan aanbieden, recruiters en headhunters verleiden je met nóg betere voorwaarden en een aantrekkelijk salaris. Het leven zit je mee! Ben je een IT-manager of recruiter op zoek naar een kundige IT’er? Dan zijn het zware tijden. Want die gemotiveerde en hoogopgeleide IT’er is lastig te vinden. Ze zijn er wel, maar ze zijn ongelofelijk duur en voor je het weet worden ze weggekaapt door een groter bedrijf met betere arbeidsvoorwaarden, een borrel op vrijdag, wekelijkse stoelmassage en gezonde lunches. Maar die openstaande IT-vacatures moeten wel gevuld worden. Wat nu?

Kijken naar het oosten

Bedrijven hebben dus de grootste moeite om de juiste mensen in huis te halen, maar jouw onderneming wil wel verder groeien en klanten zo goed mogelijk ondersteunen. Werk blijft liggen, dus het is tijd om snel een oplossing te vinden voor deze prangende situatie. Daarom kijken steeds meer bedrijven richting het oosten. Terwijl we hier jongeren warm willen maken voor IT-opleidingen, ligt de focus in Azië al veel langer op IT en IT-opleidingen.

Met outsourcing haal je de nodige kennis in huis

Het is dus helemaal niet gek dat steeds meer bedrijven een beroep doen op buitenlandse kennis om het werk in eigen land gedaan te krijgen. Wanneer je op zoek gaat naar mogelijkheden, zal je zien dat er legio opties zijn. Wij zetten alvast de bekendste vormen van IT-outsourcing op een rij:

  • Detachering
  • Out-tasking
  • Standaard outsourcing
  • Offshoring of nearshoring
  • Shared service centrum

Wil je meer weten over deze verschillende varianten? Wat moet je zelf doen om outsourcing succesvol in te zetten? Dat kom je te weten in deze whitepaper!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

E-ngineers

Wij ontwerpen hedendaagse systemen en optimale IT-architecturen die speciaal zijn gemaakt om aan uw behoeften en ambities te voldoen!

Profiel E-ngineers ›
 
 

Downloaden: Waar vind ik nog een betaalbare en kundige IT’er?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.