Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Overal veilig aan de slag

Overal veilig aan de slag

Steeds meer medewerkers binnen een organisatie werken buiten de kantoormuren. Of we nu thuiswerken, op klantbezoek zijn of een seminar bijwonen, we verwachten dat we toegang hebben tot de bedrijfssystemen. Organisaties doen er alles aan om dit te faciliteren, maar maken zich toch vaak zorgen over de integriteit van hun data. Want hoe zorg je ervoor dat je medewerkers overal aan de slag kunnen zonder dat bedrijfsgevoelige informatie onbeschermd is?

Een heel scala aan wensen

Stel je voor: een accountmanager heeft net een klantbezoek achter de rug en wil snel een verslag schrijven in het CRM-systeem voor de volgende afspraak ingepland staat. De tablet van de accountmanager leent zich niet tot het volledig uittikken van het klantverslag en het invoeren van bedrijfsgevoelige informatie op een onbekend en potentieel onveilig wifi-netwerk is ook niet wenselijk. Een zorgmedewerker wil tijdens een intakegesprek aantekeningen met een pen onmiddellijk in het elektronisch patiëntendossier invoeren. Hoe breng je deze verschillende wensen toch samen in een mobiele en veilige werkplek? Eenvoudig, door de tablet en laptop te combineren in één handig apparaat.

Het beste van twee werelden

Je firstline medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf en hebben een grote invloed op de merkbeleving van je organisatie. Het dus essentieel dat ze zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen uitvoeren, zonder gehinderd te worden door beperkingen in technologie en administratieve rompslomp. De Microsoft Surface Pro LTE is de perfecte oplossing: herkenbare Microsoft look-en-feel, de voordelen van Office 365 en altijd veilig online dankzij de LTE-technologie. Tablet of laptop? Dat bepalen medewerkers zelf, keer op keer. Ontdek in whitepaper de voordelen Surface Pro LTE en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze nieuwe mobiele werkplek!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe WerkenMobiliteitICT (vakgebied) bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Flexibel en veilig werken zonder omkijken

Natuurlijk wil je medewerkers de vrijheid geven om te werken met het device naar keuze, en uiteraard wil je iedereen veilig laten thuiswerken. Maar hoe richt je dat in? Niet ieder bedrijf heeft een IT-afdeling die dit in goede banen kan leiden, maar moet je dan die moderne werkplek aan je voorbij laten gaan? Zeker niet, lees het waarom hier.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Efficiënt vergaderen thuis en op kantoor

Dankzij allerlei samenwerktools zijn thuiswerkende collega’s in staat met elkaar in verbinding te blijven. Maar nu steeds vaker ook kleine groepjes op kantoor aan het werk zijn, is het goed om na te denken over een goede inrichting van hybride vergaderen. Dit handige stappenplan helpt je een eind op weg!

Lees verder

Mobiliteit :  In 5 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin lees je wat een moderne werkplek is en hoe je deze op een succesvolle manier aansluit op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

ICT (vakgebied) :  Hoe neem ik afscheid van mijn VDI-omgeving?

VDI is al jaren de manier om medewerkers ongeacht hun locatie toegang te geven tot de kantooromgeving en de kantoorsoftware. Maar de technologie staat niet stil en de beperkingen van VDI worden steeds duidelijker. Is er inmiddels een waardig alternatief voor VDI? Hoe neem je afscheid van VDI zonder je processen en gebruikers te hinderen? Je leest het in deze whitepaper met handig stappenplan voor het afbouwen van jouw VDI.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.