Voice Ready Scan

Welke factoren zijn belangrijk voor IP Telephony en Voice Over IP?

Welke factoren zijn belangrijk voor IP Telephony en Voice Over IP?

IP Telephony en Voice Over IP zijn al enige tijd beschikbaar voor bedrijven. Door alle vernieuwingen en verbeteringen kan het voor het netwerkinfrastructuur een hele belasting zijn. Een gesprek moet van goede spraak kwaliteit zijn. Spraak kwaliteit is afhankelijk van twee factoren:

  • Geluidskwaliteit
  • Vertraging

Beide factoren zijn afhankelijk van de beschikbare randapparatuur en het netwerk.  

Lees gratis het volledige artikel over de Voice Ready Scan waarin de beschikbaarheid en beveiliging en de Voice Ready Scan verder uiteen zijn gezet.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom InfrastructuurICT & Telecom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Infrastructuur :  Overal en altijd veilig aan de slag

Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers, waar ook ter wereld, veilig kunnen werken en samenwerken? Hoe combineer je de verschillende wensen van diverse medewerkers in 1 toestel? Dit doe je door een toestel aan te bieden dat zo veelzijdig is dat iedereen er onmiddellijk mee aan de slag kan. Bekijk dit webinar en ontdek hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Infrastructuur :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.