Verslag kennissessie : Het Nieuwe Werken

Er is een slimme aanpak nodig voor de implementatie van Het Nieuwe Werken

Er is een slimme aanpak nodig voor de implementatie van Het Nieuwe Werken

Wat zijn de do’s en don’ts bij Het Nieuwe Werken? Dat is de centrale vraag bij de kennissessie over Het Nieuwe Werken.

Een gedegen ICT infrastructuur is een belangrijke voorwaarden om Het Nieuwe Werken tot een succes te kunnen maken. Daarnaast is het zeer belangrijk om draagvlak binnen de eigen organisatie te creëren. Ook het traject waarin er voor wordt gezorgd dat gebruikers volgens de principes van Het Nieuwe Werken aan de slag gaan is een belangrijk aspect bij de implementatie van Het Nieuwe Werken.

Lees gratis het volledige verslag van de kennissessie over Het Nieuwe Werken. Daarbij wordt onder andere aandacht besteed aan het ICT-beleidsplan, het kostenplaatje en de veiligheid maar uiteraard ook de gebruiker.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW ManagementICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Management :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.