Vaste telefonie dankzij Unified Communications

Vaste telefonie in Het Nieuwe Werken concept

Vaste telefonie in Het Nieuwe Werken concept

Overal bereikbaar zijn via het ‘vaste’ nummer, locatie-onafhankelijk?  Is dat mogelijk? Dit was de vraag die het bedrijf in deze praktijkcase stelde. Ja, dit is mogelijk, zelfs met het belangrijkste uitgangspunt de ‘user acceptatie’. Als je de valkuilen weet te omzeilen en een goed plan maakt, dan is Unified Communications een concept dat antwoord kan geven op talloze vragen omtrent communicatie-integratie. Daarbij is  Unified Communications uitermate geschikt om ten dienste van organisatieprocessen te staan.

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper over Unified Communications in Het Nieuwe Werken concept. De whitepaper gaat dieper in op het project zelf, hoe het aangepakt is, wat de hindernissen waren en wat de uitkomende successen waren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Unified CommunicationsTelefonische Bereikbaarheid bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.