Using Microsoft BizTalk Server 2010 to exchange documents

Maak gebruik van Windows Communication Framework adapters in Dynamics AX 2012

Maak gebruik van Windows Communication Framework adapters in Dynamics AX 2012

Microsoft Dynamics AX 2009 beschikt over een speciale adapter die de mogelijkheid biedt om Dynamics te integreren met BizTalk Server door Application Integration Framework (AIF). In Dynamics AX 2012 zit deze adapter niet meer. In plaats daarvan is het mogelijk om AIF te verbinden met BizTalk door gebruik te maken van Windows Communication Framework (WCF) gebaseerde adapters. Deze zitten in het Application Integration Framework (AIF).

Naast kernbegrippen voor integratie, een asynchroon scenario, een synchroon scenario en het gebruik van een BizTalk webservice worden in deze whitepaper vragen behandeld omtrent de volgende onderwerpen:

  • Upgraden van BizTalk integration van Dynamics AX 2009
  • Services en  AIF
  • Schema’s
  • Bericht uitwisseling
  • BizTalk projecten
  • BizTalk administration

In deze whitepaper wordt informatie gegeven over het configureren van het Application Integration Framework en Microsoft BizTalk Server 2010 om het uitwisselen van service documenten mogelijk te maken. De whitepaper richt zich op BizTalk developers en administrators en daarnaast op Microsoft Dynamics AX system administrators die verantwoordelijk zijn voor de installatie, configuratie en de integratie met externe systemen door middel van AIF.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 

Download artikel

Using Microsoft BizTalk Server 2010 to exchange documents

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.