Unified Communications & messaging ontrafeld

Het bundelen van de communicatiekanalen voor Unified Communications & Messaging

Het bundelen van de communicatiekanalen voor Unified Communications & Messaging

Social Media, bloggen, conferencing, e-mail, telefonie, verschillende communicatiekanalen worden gebundeld  en via verschillende kanalen eenduidig aangeboden. Unified Communications lijkt het nieuwe modewoord, maar is eigenlijk de volgende logische stap in de ontwikkeling van telefonie, netwerk, mobiel en serverinfrastructuur. Unified Communications  & Messaging is een combinatie van Unified Communications en Unified Messaging binnen een bedrijfsomgeving waardoor de communicatie en werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Met 4 stappen naar Unified Communications Messaging:

  1. Projectplan bepalen
  2. UCM-APK uitvoeren
  3. (Re)design data- en telefonie-infrastructuur
  4. Gefragmenteerde implementatie

Lees de volledige whitepaper over Unified Communications & Messaging  en kom meer te weten over de vier bovenstaande stappen, de maatschappelijke ontwikkelingen en de marktontwikkelingen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Unified CommunicationsMarketing & Communicatiebureaus bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder

Marketing & Communicatiebureaus :  The Uplift Advantage

Het management en marketing van veel organisaties hebben al enige tijd door dat de klant centraal moet staan om successen op de lange termijn te behalen. Klanten zijn vandaag de dag mondiger en kiezen zelf uit wat ze wel of niet lezen of zien. De whitepaper beschrijft hoe een uplift model bedrijven kan helpen bij het communiceren met de klant.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.