Unified Communications 2011 - Meer met minder

De kansen en bedreigingen van de huidige Unified Communications oplossingen

De kansen en bedreigingen van de huidige Unified Communications oplossingen

Voor een afspraak in New York hoeft tegenwoordig niet meer gevlogen te worden. Voor een afspraak bij de dokter hoeft geen belangrijke tijd van ‘de baas’ verloren te gaan. Door het Nieuwe Werken kan plaatsonafhankelijk gewerkt worden en neemt de werknemer verantwoordelijkheid over tijd. Reistijd en kosten kunnen gereduceerd worden door meer te gaan video vergaderen.

Er zijn niet alleen maar voordelen aan Unified Communications. Enkele nadelen zijn:

  • Bedrijven en medewerkers verwachten steeds sneller een antwoord
  • Mensen hebben de neiging om meer te werken
  • Het is moeilijker om privé en werk gescheiden te houden
  • Het is steeds makkelijker om er tussen uit te knijpen

Lees gratis de volledige whitepaper over Unified Communications waarin nog meer voordelen en nadelen op een rijtje zijn gezet. Verder staan er nog een aantal handigheidjes in beschreven.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Social CollaborationUnified Communications bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Social Collaboration :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.