Uitdagende tijden vragen om nieuwe oplossingen in de zorg

Office 365 binnen de gezondheidszorg

Office 365 binnen de gezondheidszorg

Het zijn uitdagende tijden voor instellingen binnen de gezondheidszorg. Vanaf 2015 worden veel sociale taken en bevoegdheden van de rijksoverheid naar gemeenten overgeheveld. Deze verandering wordt vaak samengevat met de woorden ‘decentralisatie’ of ‘transities’. Dit is vanzelfsprekend van grote invloed op bestaande werkprocessen. De juiste manier om met deze veranderingen om te gaan is samenwerkingen op te zoeken en kennis en kunde te delen. Dit alles met het doel productiviteit te verhogen en efficiënter en effectiever te werken om resultaten te verbeteren. Maar hoe bepaalt u welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen?

Efficiëntie kan op verschillende manieren gerealiseerd worden en een van de oplossingen is het verplaatsen van een aantal generieke diensten naar de public Cloud. Organisaties profiteren op die manier van de schaalgrootte en houden zo een duidelijk overzicht op de vaste kosten per maand. Investeringen in een eigen datacentrum worden gereduceerd terwijl de functionaliteit en flexibiliteit juist toeneemt.

Deze whitepaper gaat dieper in op Office 365 binnen de gezondheidszorg met als doel om u te helpen bij het realiseren van uw eigen doelstellingen en inzicht te geven in de nieuwe mogelijkheden. Zo wordt er onder andere informatie gegeven over diverse onderwerpen die inspelen op de eerder genoemde veranderingen in de gezondheidszorg. Zo worden onder andere de volgende onderwerpen aangesneden:

  • Direct kosten besparen op IT-diensten;
  • De zekerheid van de juiste beveiliging en privacy;
  • Beveiligen van informatie;
  • BitLocker-technologie: de sleutel naar volledige bescherming van uw belangrijkste data;
  • De juiste tools voorhanden voor snelle communicatie;
  • Verander uw manier van werken met Office 365;

Download de whitepaper
Download de whitepaper en laat u met dit document informeren over Office 365 en diverse onderwerpen die inspelen op de eerder genoemde veranderingen in uw branche, die u mogelijk helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Zorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Zorg :  Data Management, de missende schakel in IoT

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder

Zorg :  Kwaliteit verbeteren door bedrijfsprocessen te optimaliseren

Als processen goed zijn beschreven en worden gehandhaafd vormen ze het fundament voor een goed bedrijfsresultaat. In het geval van Zorgstroom betekent het de beste zorg. Omdat deze Zeeuwse zorgorganisatie zijn processen zo goed op orde heeft, haalde het als een van de eerste zorginstellingen in Europa en Nederland het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2015. Hoe ze dat lukte leest u in dit interessante referentieverhaal.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.