Trends en ontwikkelingen in de bouw-, techniek- en offshorebedrijven.

Benchmark: Ondernemen in het teken van transitie

Benchmark: Ondernemen in het teken van transitie

CTB xRM heeft een benchmarkonderzoek uitgevoerd onder 450 grote bedrijven in de techniek, bouw en offshore. Hierbij is gekeken naar de impact an huidige trends en Game Changers op verdienmodellen, processen, bedrijfscultuur en ICT. Zijn deze sectoren aan het innoveren en is transitie gaande?

Download het trendrapport: Ondernemen in het teken van transitie en lees meer. De 141 respondenten geven een actueel beeld rondom vier belangrijke thema’s:

  • Veranderen Game Changers het huidig speelveld?
  • Vraagt innovatie en transitie om een cultuuromslag?
  • Hoeveel grip heeft men op projectrendement?
  • Moet commercieel management anders aangepakt worden?

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

CTB

Onze missie is om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. Van cultuuromslag tot en met het omarmen van nieuwe technologie. Wij begeleiden hen met het invoeren van moderne sales & marketing, het verbeteren van productiviteit en het leveren van slimme serviceverlening.

Profiel CTB ›
 
 

Downloaden: Trends en ontwikkelingen in de bouw-, techniek- en offshorebedrijven.

 

Dit kennisitem wordt beschikbaar gesteld door onze partners CTM xRM en Microsoft. Uw contactgegeven worden conform de Privacy Statement met deze partners gedeeld.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.