Trends 2014: Johannes Brouwer over digital media en Big Data

De trends van 2014 voor digitale media en Big Data

De trends van 2014 voor digitale media en Big Data

Dit artikel gaat in op het interview wat Menno Weij heeft gehouden met Johannes Brouwer. Het interview gaat in op de ontwikkelingen op het gebeid van digitale media en Big Data in 2014. Johannes Brouwer heeft de functie Business Development Manager Big Data. Daarnaast is Brouwer ook nog werkzaam bij een overheidsinstantie als implementatiemanager van een nieuwe Big Data afdeling. Deze Big Data afdeling is gespecialiseerd in het voorkomen van fraude. Aan de hand van Big Data-analyse wordt bewust of onbewust misbruik opgespoord en voorkomen.

Vragen waar dit interview op in gaat zijn:

  • Wat zijn de algemene trends, ontwikkelingen en verwachtingen voor 2014 op het gebied van digitale media?
  • Wat zijn de trends en verwachtingen voor 2014, specifiek op het gebied van Big Data?
  • Wat zijn trends of verwachtingen die over vijf jaar ‘groot’ zullen zijn, specifiek op het gebied van Big Data?
  • Terugblik: Waar hebben we ons op verkeken in 2010-2013?
  • Specifiek voor vakgebied Big Data: blijven de grote namen in jouw vakgebied aan het roer, of wordt het een meer versnipperde markt met vele kleine spelers?

Lees het volledige artikel voor antwoord op al de bovenstaande Big Data en digitale media vragen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Telecommunicatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.