Top Digital Trends

Een opsomming van de belangrijkste online trends van nu

Een opsomming van de belangrijkste online trends van nu

Marketeers, retailers en bedrijven in het algemeen zijn meer dan ooit gericht op het behalen van goede resultaten bij investeringen in digitale marketing. Een belangrijke trend is dat steeds meer marketeers zich realiseren dat traditionele, onderbrekende reclames niet meer werkt en gaan op zoek naar nieuwe manieren om betere resultaten te krijgen. Content en advertenties zullen steeds meer in elkaar overlopen.

Kansen voor online- en mobile marketeers

Trends als de adoptie van technologie, consumentengedrag en de beschikbaarheid van content hebben ertoe geleid dat online- en mobile marketeers een stormvloed aan nieuwe mogelijkheden hebben gekregen. Deze ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt dankzij het succes van tablets, smartphones en social sharing van video.

Consument en video

Het bekijken van online video is nog steeds een opkomende trend in de Verenigde Staten waar 50.5% van de totale populatie dit regelmatig doet. De komende jaren zal dit percentage verder stijgen. Niet alleen in de verenigde Staten zal het aantal kijkers stijgen, vooral in de snel groeiende markten als Rusland, China en India snel stijgen.

Download de whitepaper “Top Digital Trends” waarin eMarketer in gaat op de digitale trends van nu waaronder muziek streamen via de Cloud, de stijging van advertentie uitgaven bij video’s en het monitoren van digitale marketing activiteiten waaronder sociale media.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud ComputingOnline MarketingMobile Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder

Online Marketing :  7 keer meer succes bij linkbuilding

De eerste positie in de Google-zoekresultaten is de heilige graal voor marketeers. Linkbuilding op je website helpt je op weg, maar een fout is snel gemaakt waardoor je juist keldert. Deze whitepaper zet 7 inzichten uit de praktijk op een rij waardoor je direct met backlinks aan de slag kunt. Zo ben jij op weg naar de felbegeerde nummer één-positie.

Lees verder

Online Marketing :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Mobile Marketing :  Meer zakelijk gebruik mobiele apparaten zorgt voor kansen B2B marketeer

Mobiele apparaten worden steeds populairder in de zakelijke markt. Begonnen als een leuke gadget zijn mobiele apparaten inmiddels doorgegroeid naar apparaten waar medewerkers productief mee kunnen zijn. Naast e-mail en agenda beschikken veel mobiele apparaten inmiddels over zakelijke apps die business intelligence en CRM toepassingen mogelijk maken. Door deze toename in productiviteit van mobiele apparaten nemen ook de kansen voor B2B marketeers toe.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.