Top 8 big data trends voor 2016

Big data: welke trends gaan een rol spelen in 2016?

Big data: welke trends gaan een rol spelen in 2016?

Big data is geen hype. Organisaties zijn gaan realiseren dat data, in alle vormen en volumes, een kritische beslissingsfactor kan zijn. In 2016 zal big data alleen maar groeien. Dit geeft bedrijven en data scientists de mogelijkheid om de waarde van big data volledig te benutten.

Elk jaar is het belangrijk om terug te kijken naar de resultaten van vorig jaar. Wat zijn de ontwikkelingen en voorspellingen op het gebied van big data? Deze whitepaper gaat dieper in op de 8 trends die een belangrijke rol gaan spelen in 2016.

De eerste 4 data-trends zijn:

  1. Een toename in de adoptie van NoSQL technologieën
  2. ‘Apache Spark’ geeft een nieuwe dimensie aan big data
  3. Hadoop projecten worden volwassen
  4. Big data groeit snel!

Lees in de volledige whitepaper meer over de bovenstaande trends en de overige 4 data-trends. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Telecommunicatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Partner

Tableau Software

Tableau wil het mensen makkelijk maken data snel om te zetten in slimme zakelijke analytics. Welke data? Alle data, ongeacht formaat, indeling en onderwerp.

Profiel Tableau Software ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.