Tok! Innovatie Formule - innovatie is een mentaliteit

De innovatiekracht van de organisatie versterken

De innovatiekracht van de organisatie versterken

U ziet het belang van innovatie voor uw organisatie en u wilt innovatie in uw bedrijf steviger op de kaart zetten. U vraagt zich echter af hoe deze slag te maken, hoe de organisatie in beweging te brengen en hoe uw medewerkers te betrekken in een inspirerend en effectief innovatieproces.

Innovatie is hard werken en draait in de kern om creativiteit, verbinding en samenwerking tussen mensen. Het is de kunst om creativiteit op voldoende schaal te ontsluiten en aan te moedigen. En om samenwerking goed in te richten en te faciliteren.

Deze factsheet beschrijft de tok! Innovatieformule. De factsheet gaat in op praktische tools, werkwijzen en processen die uw organisatie goed in staat stellen om het innovatieproces praktisch vorm te geven en succesvol te doorlopen. De tok! innovatieformule is er op gericht dat u na de start van het innovatieproces zelfstandig verder kan.

Download de factsheet
Download de factsheet “Tok! Innovatie formule” en lees meer over hoe een effectief innovatieproces kan worden opgestart. 

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Tok! Innovatie Formule - innovatie is een mentaliteit

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.