Toepassen Slimme ICT Voorzieningen stuurt Patiënten eerder naar huis

Slimme ICT toepassingen in het ziekenhuis

Slimme ICT toepassingen in het ziekenhuis

De 21e eeuw brengt veel veranderingen met zich mee. Het ziekenhuis van de 21e eeuw kan anticiperen op maatschappelijke ontwikkelingen en maakt daarvoor gebruik van slimme ICT toepassingen. Het ziekenhuis kan kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden waardoor zorgprocessen efficiënter verlopen. Patiënten worden sneller geholpen en kunnen sneller naar huis.

Het ziekenhuis heeft nu meerdere toepassingen in één netwerk. Enkele voorbeelden van deze toepassingen zijn:

  • Medische applicaties die een apart netwerk vereisen
  • Bedsite terminal
  • IP Telefonie
  • Patiënt monitoring

Lees gratis de volledige whitepaper over slimme ICT voorzieningen waarin de bovenstaande lijst met punten aangevuld is. De paper gaat in op de telefonie omgeving en wat er komt kijken bij het ontwikkelen van één geavanceerd netwerk.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieICT dienstverlenersZiekenhuizen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder

Ziekenhuizen :  EPD’s sneller geback-upt tegen lagere kosten

Digitalisering binnen de gezondheidszorg belooft snellere toegang tot gegevens en back-ups. Helaas is dat niet altijd het geval en duren back-ups soms wel anderhalve dag. Een onderzoek onder meer dan 100 managers en IT-specialisten die Epic voor hun EPD gebruiken, geven antwoord op de vraag hoe de performance veel beter kan.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.