Toe aan een nieuw ERP-pakket?

Met deze handige gids maakt je de keuze nóg eenvoudiger

Met deze handige gids maakt je de keuze nóg eenvoudiger

Digitaal werken, de cloud, data gedreven beslissingen: als ondernemer komt er behoorlijk wat op je af in deze snel veranderende tijden. Daarom zijn steeds meer ondernemers op zoek naar een ERP-pakket wat hen helpt met sneller en efficiënter werken. Met een ERP-pakket krijg je het felbegeerde inzicht in jouw organisatie wat je nu nog mist en houd je uiteindelijk meer tijd over wat je kan besteden aan het optimaliseren van jouw producten en diensten. Maar welk ERP-pakket kies je? Hoe bepaal je deze keuze? Deze gids helpt je op weg.

Wat past echt bij jouw organisatie?

Ieder ERP-pakket lijkt alles te kunnen en iedere klant wil een pakket wat alles kan. Of toch niet? Heb je als onderneming een pakket nodig wat voorzien is van alle toeters en bellen als je in werkelijkheid maar een vierde van de functionaliteiten nodig hebt. Je wil natuurlijk niet de verkeerde keuze maken, dus de twijfel blijft. In deze gids laten experts jou zien hoe je als bedrijf tot de juiste keuze komt op basis van jarenlange praktijkervaring. Vermijd de valkuilen van anderen en gebruik de standaardvragenlijst bij het opvragen van informatie bij potentiële leveranciers.

ERP-do’s

Wanneer je start met een ERP-implementatie is het goed om alvast deze algemene richtlijnen mee te nemen in jouw proces:

  • Stel concrete implementatie-doelen
  • Een ERP-implementatie is een verandering, handel hier naar
  • Organiseren of automatiseren: hak knopen door
  • Weet dat concurrenten deze transitie ook doorlopen of doorlopen hebben

Wil je weten wat deze do’s precies inhouden en wil je ook weten welke valkuilen je maar beter kan vermijden? Download deze ERP-implementatiegids en ontdek waar andere bedrijven tegenaan liepen. Zo ga jij goed voorbereid jouw verandertraject in, vermijd je teleurstelling bij werknemers en haal je het meeste uit jouw IT-investering.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Blisss

Stapsgewijs, Samen en Succesvol. Dat is de missie van Blisss. Blisss is een softwarebedrijf uit Nijmegen met meer dan 10 jaar ervaring in bedrijfssoftware. Voor ERP hebben wij een focus op productiebedrijven en groothandels, met als basis de oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Profiel Blisss ›
 
 

Download artikel

Toe aan een nieuw ERP-pakket?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.