Tijd om te innoveren of om tijd te besparen?

Uitkomsten onderzoek productiviteit van IT afdeling

Uitkomsten onderzoek productiviteit van IT afdeling

Deze whitepaper geeft de uitkomst van het onderzoek, gehouden onder onder 300 IT managers. Het onderzoek gaat over de productiviteit van IT afdelingen, de trends en ontwikkelingen op bedrijfsmatig en technisch gebied, de ondersteuning van eindgebruikers, en de relatie tussen productiviteit en innovatie. Met de uitkomsten kunt u uw eigen IT situatie vergelijken met andere organisaties en kunnen onderbouwde beslissingen worden genomen over het beheer van de IT omgeving.

Processen optimaliseren is de grootste uitdaging
Voor IT managers is het de grootste uitdaging om processen te optimaliseren binnen de IT omgeving. Daarnaast is het lastig om de gebruikerstevredenheid te verhogen en de kosten te beheren. Om kosten te kunnen besparen moet er efficiënter gewerkt worden, om daarmee de gebruikers tevreden te stellen. Zonder het doen van investeringen in technologie is dit vaak erg moeilijk. Door ontwikkelingen als Bring-Your-Own Device (BYOD) is de vraag naar een efficiëntere werkwijze alleen maar toegenomen.

Mobile en Cloud Computing zijn de belangrijkste IT trends
Het faciliteren van BYOD in de IT omgeving kost veel tijd. Verwacht wordt dat het gebruik van mobiele apparaten als smartphones en tablets toeneemt en dat dit van grote invloed is op de manier van werken binnen veel organisaties. Ondanks dat de cloud al een tijd aanwezig is, is deze techniek bij veel organisaties nog steeds een belangrijke vernieuwing waar zij in willen investeren en wat voor een positieve bijdrage op de werkvloer moet gaan zorgen. Uit het onderzoek blijkt dat veel bedrijven al bezig zijn met cloud computing in de vorm van Software-as-a-Service, maar in combinatie met eigen bedrijfsapplicaties.

Download vrijblijvend de whitepaper “Tijd om te innoveren of om tijd te besparen?” waarin u alles kunt lezen over de ontwikkelingen op de werkvloer op het gebied van productiviteit, en technologie als BYOD en cloud computing.  Daarnaast worden de grootste uitdagingen voor IT managers uitgelicht.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom TrendsIT BeheerBring Your Own DeviceCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder

Trends :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder

IT Beheer :  Overal en altijd veilig aan de slag

Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers, waar ook ter wereld, veilig kunnen werken en samenwerken? Hoe combineer je de verschillende wensen van diverse medewerkers in 1 toestel? Dit doe je door een toestel aan te bieden dat zo veelzijdig is dat iedereen er onmiddellijk mee aan de slag kan. Bekijk dit webinar en ontdek hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.