The One Out Of Many

De inzet van Social Intelligence voor marketing naar 1 individu

De inzet van Social Intelligence voor marketing naar 1 individu

Constant krijgen we allerlei soorten informatie over ons heen. Meer dan ooit is het noodzakelijk om gepersonaliseerd te communiceren door gebruik te maken van Business Intelligence.

1 op 1 marketing is in 1990 ontstaan. Het principe van 1 op 1 marketing houdt geïndividualiseerde massaproductie in. Vandaag de dag passen veel bedrijven al geïndividualiseerde massa maatwerk toe zoals bedrijven als Dell en bijvoorbeeld T-shirt bedrijven zoals Spreadshirt.

Lees gratis het volledige artikel waarin uitgelegd wordt wat wordt bedoeld met Social Intelligence en hoe Social Intelligence de sleutel kan zijn voor marketing naar een publiek ter grote van 1 persoon.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Business Intelligence :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.