The impact of mobile internet on search

Wat voor invloed heeft mobiel internet op zoeken?

Wat voor invloed heeft mobiel internet op zoeken?

Volgens Gartner zal mobiel de desktop computer in 2013 gaan inhalen. Elk jaar in de afgelopen drie jaar voorspellen mobiele content providers: “Dit is het jaar van mobiel! Realistisch gezien zijn er twee factoren die bijdragen aan een aanzienlijke toename van consumenten mobiel internet gebruik: Snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Wat moeten adverteerders overwegen bij het ontwikkelen van een mobiele zoekcampagne?

  • Stel heldere doelen
  • Creëer mobiel specifieke campagnes voor mobiele apparaten
  • Het gedrag van consumenten is mobiel anders dan van achter een desktop
  • Test mobiele zoekcampagnes
  • Bied effectief

Download de whitepaper
Download de volledige whitepaper over mobiele zoekcampagnes waarin dieper wordt ingegaan op de impact wat mobiel internet heeft op zoeken. Daarnaast gaat de whitepaper dieper in op de verschillen in klantgedrag.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Search Engine MarketingMobile Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Search Engine Marketing :  7 keer meer succes bij linkbuilding

De eerste positie in de Google-zoekresultaten is de heilige graal voor marketeers. Linkbuilding op je website helpt je op weg, maar een fout is snel gemaakt waardoor je juist keldert. Deze whitepaper zet 7 inzichten uit de praktijk op een rij waardoor je direct met backlinks aan de slag kunt. Zo ben jij op weg naar de felbegeerde nummer één-positie.

Lees verder

Search Engine Marketing :  IP-marketing: verhoog de ROI van uw marketingactiviteiten

Door gebruik te maken van een IP-marketingtool kan uw websitebezoeker op basis van het IP-adres worden geïdentificeerd en getrackt. Daarnaast kunnen content en call to actions worden aangepast met deze tool, zodat deze volledig aansluiten op de belevingswereld van uw bezoeker. Online marketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw organisatie en IP-marketing kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden en voordelen van IP-marketing. Hoe kan IP-marketing de ROI van uw marketingactiviteiten verhogen?

Lees verder

Mobile Marketing :  Meer zakelijk gebruik mobiele apparaten zorgt voor kansen B2B marketeer

Mobiele apparaten worden steeds populairder in de zakelijke markt. Begonnen als een leuke gadget zijn mobiele apparaten inmiddels doorgegroeid naar apparaten waar medewerkers productief mee kunnen zijn. Naast e-mail en agenda beschikken veel mobiele apparaten inmiddels over zakelijke apps die business intelligence en CRM toepassingen mogelijk maken. Door deze toename in productiviteit van mobiele apparaten nemen ook de kansen voor B2B marketeers toe.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.