The impact of big data, mobile, Cloud Computing and Social Media

Meerwaarde Mobile BI apps business uiteen gezet.

Meerwaarde Mobile BI apps business uiteen gezet.

De wereld is en blijft ontwikkeling. Zeker in deze tijd. Door ontwikkelingen op technologische gebied veranderd ook de business. Dit levert kansen op voor bedrijven die succesvol deze transformatie weten te doorstaan. Zij kunnen concurrentievoordeel behalen uit de ontwikkelingen die de laatste tijd plaats vinden.

Voor beslissers is het van groot belang dat zij beslissingen kunnen baseren op accurate data en informatie. Business Intelligence is een oplossing die beslissers voorziet van deze informatie.

Een van de belangrijkste trends van de afgelopen jaren is Mobile. Mobiele applicaties leveren een aantal kansen die kunnen helpen bij het verbeteren van de business:

  • Business Intelligence
  • Transactions
  • Multimedia/Content Delivery

Door het gebruik van mobiele applicaties voor Business Intelligence komt de benodigde informatie bij de beslisser terecht op een snelle en eenvoudige manier. Dit maakt dat de applicaties als superieur worden gezien boven web en desktop applicaties en rapportages op papier.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteen gezet wordt op welke manier mobiele applicaties (Mobile BI Apps) een meerwaarde kunnen leveren aan de beslisser. Daarnaast wordt op uitgebreide wijze ingegaan op bovenstaande punten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Business Intelligence :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.