The hot business of E-Commerce

Application Performance Management: Perfecte Klantervaring

Application Performance Management: Perfecte Klantervaring

Online retail klanten verwachten snelle, geavanceerde, interactieve en visueel aantrekkelijke e-commerce. In de online wereld van vandaag is het van belang om de beste klantervaring te leveren en concurrerend te blijven.  Uit onderzoek onder 400 online e-commerce gebruiker is gebleken dat:

  • 3 uit de 5 shoppers een slechte ervaring op een retail website heeft gehad.
  • 54% verlaat de website na één of twee slechte ervaringen
  • 22% zou direct naar een concurrent gaan.

Application Performance Management (APM) biedt een positieve klantervaring voor e-commerce. Dit met het uitvoeren van snelle en geautomatiseerde onderzoeksmogelijkheden vanuit het klantperspectief door de gehele applicatie.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over perfecte klantervaring met Application Performance Management (APM). De whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden en voordelen van APM door middel van diverse voorbeelden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.