Tevreden personeel met BPM as a Service

Business Process Management as a Service voor elke organisatie

Business Process Management as a Service voor elke organisatie

Business Process Management (BPM) helpt bij het beschrijven en het verbeteren van de interne bedrijfsprocessen. De productiviteit van medewerkers gaat omhoog als zij niet hoeven te schakelen tussen applicaties. Maar wist u ook dat de implementatie van deze service zorgt voor tevreden personeel? 

Tevreden personeel en kostenbesparing

Werken met BPM as a Service biedt het voordeel dat er minder gegevens handmatig ingevoerd moeten worden. Dit betekent dat de kans op fouten aanzienlijk lager wordt, maar heeft ook een positief effect op de medewerkerstevredenheid. Zij kunnen efficiënter werken en meer kwaliteit leveren, waardoor de output van de afdeling stijgt. 

Vaak zijn business process applicaties nog on premise, groot, traag en kostbaar. Bij Business Process Management as a Service heeft uw organisatie geen last van dfeze nadelen. Dankzij de schaalbaarheid kunt u klein beginnen en groot eindigen. U zit dus niet direct met de last van een grote applicatie die duur is en veel onderhoud nodig heeft.

Meegroeien met de organisatie

Omdat dergelijke systemen voorheen vaak on premise werden uitgerold, moest IT-personeel worden ingehuurd voor het onderhoud. BPM as a Service draait in de cloud en u betaalt daar alleen voor de capaciteit die u gebruikt. Zo bespaart u dus op servicekosten. Door deze overzichtelijke kostenopbouw komt u ook niet voor financiële verassingen te staan. Daarnaast kan dit systeem binnen een dag geïmplementeerd worden en operationeel zijn. Dankzij de vooraf geïnstalleerde applicaties en een goed gevulde martketplace beschikt u over een flexibel systeem dat gemakkelijk aan te passen is en meegroeit met de organisatie.

Voordelen van overstappen naar de cloud op een rij

In deze whitepaper worden alle voordelen van Business Process Management as a Service uitgebreid besproken. Ook leest u hoe de overstap in z'n werk gaat. Download de whitepaper “\ The Process Cloud BPM for every organization” hier direct.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud visie & trendsBPM Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud visie & trends :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder

BPM Management :  Stap 1: Visie Bepalen

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “het bepalen van de visie” de eerste stap is. Voor het bepalen van de visie is het handig om drie stappen te hanteren welke in deze whitepaper worden behandeld. Lees verder en download geheel vrijblijvend “Stap 1: Visie Bepalen” uit de serie whitepapers waarin de drie bovenstaande stappen uiteengezet worden. Daarnaast worden de diverse valkuilen besproken.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.