Succesvol klantmanagement door goede klantervaring en vertrouwen

Het effect van goede klantervaringen

Het effect van goede klantervaringen

Een klant binnenhalen is nog te doen, maar een klant behouden? De klant moet overtuigd zijn dat de beste koop bij het bedrijf is en dat de klant er goede service bij krijgt. Waar de beste koop en de beste service is, is aan de klant. De klant geeft zijn mening en zal deze beoordeling ook doorgeven.

Het bedrijf zal moeten investeren in klantkennis, zodat de klant een goede ervaring mee krijgt. Deze ervaring zal bepalen of het een trouwe klant wordt en of hij op korte termijn terug gaat komen. De klant geeft ook iets terug: hoe langer de relatie, des te beter leert het bedrijf de klant kennen en de klant het bedrijf.

Lees de gratis whitepaper “Succesvol klantmanagement door goede klantervaring en vertrouwen” waarin dieper in wordt gegaan op het effect van een goede klantenervaring.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom CRM (Customer Relationship Management)Customer Contact bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

CRM (Customer Relationship Management) :  Het belang van services resource planning in onze kenniseconomie

Tegenwoordig draait het in onze economie niet meer om producten en hun prijzen, het gaat om service en klantbeleving. Bedrijven die succesvol zijn, hebben optimaal inzicht in de kennis, vaardigheden en beschikbaarheid van hun werknemers en consultants. Wil je een positieve klantbeleving, dan is resource planning een must. Lees hier hoe Service Resource Planning je optimaal ondersteunt.

Lees verder

Customer Contact :  The Uplift Advantage

Het management en marketing van veel organisaties hebben al enige tijd door dat de klant centraal moet staan om successen op de lange termijn te behalen. Klanten zijn vandaag de dag mondiger en kiezen zelf uit wat ze wel of niet lezen of zien. De whitepaper beschrijft hoe een uplift model bedrijven kan helpen bij het communiceren met de klant.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.