Start small grow tall why cloud now

De beste route naar de cloud: begin klein

De beste route naar de cloud: begin klein

De cloud is snel omarmd door organisaties, die zagen hoe een cloud oplossing kon zorgen voor versnelde innovatie, verbeterde business agility en financieel management. Maar overstappen op de cloud zorgt voor een aantal obstakels, waaronder verschil van mening tussen de business en IT over de snelheid waarmee dit moet gebeuren. Zorgpunten van de IT-afdeling zijn:

  • Verbetering van de beheersbaarheid
  • Zekerheid over de beveiliging
  • Handhaving of verbetering van de business performance

In dit document komt aan de orde tegen welke problemen een organisatie kan oplopen bij het overstappen naar een cloud oplossing en hoe een stap-voor-stap aanpak kan helpen bij een succesvolle route naar de cloud.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.