Stap 7: Processen Implementeren

Processen implementeren is afhankelijk van bedrijfsculturen en omgevingsfactoren

Processen implementeren is afhankelijk van bedrijfsculturen en omgevingsfactoren

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “Processen Implementeren” de zevende stap is. Nadat de processen (in de vorige stap) zijn gemodelleerd begint het implementeren van de processen.

Zowel de bedrijfsculturen als uiteenlopende omgevingsfactoren zijn van invloed op het implementeren van processen. Voor elke implementatie is maatwerk vereist. Implementeren gaat om het maken van goede afspraken. Het succes van implementatie hangt af van een aantal zaken:

  1. Goedkeuring bedrijfsmanagement
  2. Opstellen implementatieplan
  3. Afspraken over de wijze van terugkoppeling en voortgang

Download de volledige whitepaper
Download geheel vrijblijvend “Stap 7: Processen Implementeren” uit de serie whitepapers waarin de drie bovenstaande stappen uiteengezet worden. Daarnaast worden de belangrijkste valkuilen besproken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BPM Processen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Processen :  Efficiënte bedrijfsvoering in crisistijd

Ook de retailbranche wordt geconfronteerd met de aanhoudende economische crisis. Voor de korte termijn geldt dat dit van groot nadeel kan zijn voor de organisatie. Echter, op de lange termijn kan in de retailbranche voordeel worden behaald door zich te richten op de processen middels Business Process Management (BPM).

Lees verder

BPM Processen :  Stap 1: Visie Bepalen

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “het bepalen van de visie” de eerste stap is. Voor het bepalen van de visie is het handig om drie stappen te hanteren welke in deze whitepaper worden behandeld. Lees verder en download geheel vrijblijvend “Stap 1: Visie Bepalen” uit de serie whitepapers waarin de drie bovenstaande stappen uiteengezet worden. Daarnaast worden de diverse valkuilen besproken.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.