Social Media & Mobile Technology In Healthcare Providers

Mobiele apps gebruiken voor Social Media in de zorg

Mobiele apps gebruiken voor Social Media in de zorg

Zorginstellingen twijfelen vaak bij de gedachte om Social Media te implementeren. Breekt het niet de privacy tussen patiënte en dokter? Wat zijn de voordelen en risico’s? Zullen mensen zich wel betrokken voelen bij dit medium? Deze whitepaper gaat dieper in op de zorgen die zorginstellingen hebben met betrekking tot Social Media.

 Wat zijn de risico’s van het gebruik van Social Media in de zorg?
Social media is niet een medium voor dokters en zorgcoördinatoren om informatie te delen over patiënten. Het doel is dat patiënten meningen, vragen en vrijwillige informatie over hun gesteldheid kunnen delen. Het is geen manier om “vrienden” te werven, maar meer om een merkbekendheid te creëren.

Dit is hoe zorginstellingen denken over Social Media:

  • 72% van de zorginstellingen weet dat ze een Social Media strategie nodig hebben.
  • 79% van de zorginstellingen weten niet zeker hoe ze het moeten doen
  • 89% van de zorginstellingen weten dat ze een platform nodig hebben om succesvol te zijn.

Download vrijblijvend de whitepaper over Social Media & Mobiele Technologieën in de zorg. De whitepaper gaat dieper in op de zorgen die zorginstellingen hebben en hoe deze zorgen verholpen kunnen worden. Daarnaast meer informatie over het gebruik van mobiele apps.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitZorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Iedere organisatie wil zijn firstline medewerkers een veilige mobiele werkplek bieden. Hoe combineer je de verschillende wensen van de diverse medewerkers in één toestel en hoe zorg je ervoor dat medewerkers waar dan ook veilig toegang hebben tot bedrijfsgegevens? Zorg voor een oplossing die veelzijdig is en medewerkers efficiënt laat werken. Lees hier hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Zorg :  Data Management, de missende schakel in IoT

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder

Zorg :  Kwaliteit verbeteren door bedrijfsprocessen te optimaliseren

Als processen goed zijn beschreven en worden gehandhaafd vormen ze het fundament voor een goed bedrijfsresultaat. In het geval van Zorgstroom betekent het de beste zorg. Omdat deze Zeeuwse zorgorganisatie zijn processen zo goed op orde heeft, haalde het als een van de eerste zorginstellingen in Europa en Nederland het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2015. Hoe ze dat lukte leest u in dit interessante referentieverhaal.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.