Social Business: effectief samenwerken met social

Aan de slag met Social Business

Aan de slag met Social Business

Social Business: elkaar kunnen vinden, met elkaar kunnen praten, informatie delen en nieuwe activiteiten ontwikkelen op elke plek in de organisatie. SharePoint, Skype en Yammer zijn social business tools die dit mogelijk maken. Een stimulatie voor samenhorigheid in de organisatie op elke locatie en op elk apparaat.

Social Media is in bedrijven bijna niet meer weg te denken, waardoor steeds meer werknemers de verwachting hebben dat deze manier van communiceren zowel privé als op de werkvloer mogelijk is. Echter is dit niet in elke organisatie een optie.

Waarom zou een organisatie iets met social doen?
Veel organisaties zien het nu van social niet in, of weten simpel weg niet waar ze moeten beginnen. Wat opvallend is dat bij organisaties die niet gebruiken van social informatie, de kennis vaak ook niet geborgd is. Informatie is niet, of niet goed terug te vinden, of de informatie is niet up-to-date. Met een investering in social kan een informatie meer voor elkaar krijgen.

De voordelen van social business
Wat zijn de voordelen van social business voor organisaties? Hieronder een aantal voordelen van social business op een rij:

  • Minder interne e-mail
  • Kennis wordt zichtbaar en dubbel werk voorkomen
  • Interactie tussen collega’s, anyplace anywhere
  • Aantrekken van jong talent
  • Samenwerken stimuleren

Lees meer over Social Business
Lees in deze whitepaper meer over de inzet van social business. De whitepaper gaat dieper in op de implementatie van social business in de organisatie. Download de whitepaper geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Social Business: effectief samenwerken met social

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.