Snelle ROI met Workforce Management

Met Workforce Management het contactcenter optimaliseren

Met Workforce Management het contactcenter optimaliseren

Workforce Management (WFM) is software voor contactcenteromgevingen die ervoor zorgt dat: de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plek aan het werk zijn. Workforce Management software kan voorspellingen doen van het aantal inkomende klantcontacten op een bepaald tijdstip op basis van gegevens uit het verleden. Met deze voorspellingen kan een teamleider de juiste hoeveelheid medewerkers inroosteren en hierdoor voldoen aan het wenselijke Service Level.

In het kort de voordelen van Workforce Management op een rijtje:

 • Kostenefficiëntie
  Zorgen dat het juiste aantal agents aan het werk zijn
 • Stijging van de klanttevredenheid
  Minder overbelasting, waardoor Service Levels behaald kunnen worden
 • Stijging van de medewerkerstevredenheid
  Makkelijker rekening houden met roostervoorkeuren van medewerkers

Lees meer over de bovenstaande voordelen van Workforce Management in de volledige whitepaper.

Snelle Return On Investment (ROI) met Workforce Management
Voor een snelle ROI is het belangrijk dat de oplossing goed aansluit bij de situatie, het budget en de doelstellingen van de organisatie. Enkele vragen die belangrijk zijn om te stellen zijn:

 • Aan welke functionaliteiten zijn daadwerkelijk behoefte?
 • Wat zijn ‘must haves’ en wat zijn ‘nice to haves’?
 • Welke oplossingen zijn het gemakkelijkst in gebruik en hebben daardoor de meeste kans goed en intensief gebruikt te worden?

Het verkrijgen van maximaal rendement
Voor het behalen van het maximale rendement uit Workforce Management, is het belangrijk dat de software goed met andere interne data kan integreren. Daarnaast is het belangrijk om er op te letten dat de software uiteindelijk wel schaalbaar is om toekomstige doelstellingen op dit gebied te realiseren.

Lees in deze uitgebreide whitepaper alles over Workforce Management. Deze whitepaper gaat dieper in op onder andere: het meenemen van de stakeholders in de beslissing en de verschillende mogelijkheden van Workfoce Management. Download vrijblijvend de volledige versie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Medewerkerstevredenheid bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Medewerkerstevredenheid :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.