Smartsourcing van softwareontwikkeling

Een acht-stappenplan voor concurrentievoorsprong

Een acht-stappenplan voor concurrentievoorsprong

Elk bedrijf wil continuïteit, groei borgen en vooral de concurrentie een stap voorblijven. Bedrijven met pit investeren in innovatie en ondernemerschap, met als resultaat: ze kunnen beter inspelen op de markt en maken meer winst.

Investeren in innovatieve software, om kernactiviteiten subliem uit te voeren, kan dus het verschil maken tussen marktleider of volger zijn. Helaas zijn de daarmee gepaarde kosten en beschikbaarheid van hoogopgeleide software ontwikkelaars in deze tijd vaak een probleem.

Smartsourcing kan uitkomst bieden:

  • Beschikbaarheid van hoogopgeleide software ontwikkelaars.
  • Kostenbesparing door goede prijs-kwaliteitverhouding in lagelonenlanden.
  • Bedrijfsdoelstellingen opdrachtgever staan bij ontwikkeling altijd centraal.
  • Bereiken van operational excellence.
  • Partnerschap betekent meedenken en niet alleen maar uitvoeren van een opdracht.

Succesfactoren software ontwikkeling via smartsourcing:

  • Goed requirement management.
  • Goed projectmanagement.
  • Geïntegreerde systemen om een project te kunnen sturen.
  • Inzet van Smart Technology.
  • Het beste team van mensen: alle kennis en kunde in huis.

Download de whitepaper
In de whitepaper wordt het acht-stappenplan beschreven, waarmee door middel van smartsourcing en Agile Software Development innovatieve programmatuur tot stand komt. Dus innovatieve software waarmee bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Tevens geeft de whitepaper uitleg over valkuilen  en succesfactoren. Meer weten over smartsourcing van software ontwikkeling? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom ManagementIT OutsourcingSoftware Selectie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Management :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder

Management :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder

IT Outsourcing :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.