Slimme apps digitaliseren de maakindustrie

Ontdek hoe apps de maakindustrie transformeren

Ontdek hoe apps de maakindustrie transformeren

Hoe vaak gebruik jij een app op je telefoon? De kans is groot dat jij meerdere malen per dag naar de telefoon grijpt om geld over te maken, een foto te delen, eten te bestellen of een locatie op te zoeken. Steeds vaker zetten we apps in om snel dingen te regelen of informatie op te vragen. Niet vreemd dus dat ook in het bedrijfsleven apps steeds vaker een grote rol gaan spelen in onze dagelijkse activiteiten. Want met apps verbind je de hele organisatie, krijg je inzicht in allerlei data en verhoog je de productiviteit op de werkvloer.

Hoe maken apps het verschil?

Door slimme apps in te zetten bied je een nieuwe manier van werken aan medewerkers. Je ontwikkelt nieuwe tools of maakt ERP- en CRM-systemen beschikbaar voor medewerkers zonder vaste werkplek. Waar liggen de grootste voordelen?

  1. Procesverbetering
  2. Service op locatie
  3. Verbeterde communicatie
  4. Meer inzicht in managementdata
  5. Applicatie-rationalisatie

Hoe apps hier precies een verschil maken, dat lees je in deze whitepaper. We lichten één punt alvast kort toe.

Met of zonder vast werkplek, iedereen is verbonden

Servicemonteurs, productiemedewerkers of medewerkers in een magazijn zijn vaak de laatste medewerkers in de organisatie die geen eigen pc of laptop hebben. Vaak beschikken ze niet eens over een e-mailaccount van het bedrijf. Hierdoor missen ze vaak aansluiting met de rest van het bedrijf en zijn te afhankelijk van prikborden of briefings om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen binnen de organisatie. Wat ze wel hebben is een smartphone. Met slim ontworpen business apps zorg jij ervoor dat informatie over het bedrijf binnen handbereik komt. Communiceren met collega’s verloopt niet langer via onofficiële Whatsapp-groepjes, maar via een goedgekeurd kanaal. Papieren roosters worden vervangen door digitale varianten die altijd en overal te bekijken zijn.

Benieuwd op welke manier apps de maakindustrie klaarstomen voor de toekomst? Download dan snel deze whitepaper en laat je inspireren!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom TrendsInnovatieIndustrie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  10 belangrijke trends in de geestelijke gezondheidszorg

De zorg is in beweging en de ggz is daar geen uitzondering op. Door een stijgende vraag naar zorg en een tekort aan personeel staat de branche onder druk. Tegelijk zijn er een aantal maatschappelijke en technologische ontwikkelingen die ervoor zorgen dat in 2020 de zorg ingrijpend verandert. Welke trends en ontwikkelingen dat zijn? Dat lees je hier.

Lees verder

Trends :  Van vergrijzing tot robotica: dit verandert de zorg

Technologie, besparingen of een tekort aan personeel. Het zijn maar enkele elementen die de komende jaren een grote invloed zullen hebben op de zorg. Hoe gaan we hiermee om? Welke initiatieven zullen ons helpen bij het verlenen van goede zorg? Deze whitepaper zet 8 zorgtrends voor je op een rij die ervoor zorgen dat de zorg in 2020 ingrijpend verandert. Lees je mee?

Lees verder

Innovatie :  Groeipijnen? Zo reken je ermee af!

Een bedrijf oprichten en groei realiseren, het is een uitdaging waar meerder ondernemers tegenaan lopen. Er zijn namelijk een aantal factoren die ondernemingen belemmeren in hun groei. Deze whitepaper zet 5 bekende factoren op een rij en laat zien hoe je met technologie deze belemmeringen weghaalt. Lees je mee?

Lees verder

Innovatie :  Een moderne werkplek waar iedereen blij van wordt

Een moderne werkplek moet voldoen aan de eisen en wensen van zowel de business als de IT-afdeling. Dat klinkt voor velen als een onmogelijk opdracht, maar niet met de 6 stappen uit deze whitepaper! Op basis van best practices leer je hoe je een werkomgeving inricht waar iedereen blij van wordt.

Lees verder

Industrie :  E-commerce valkuilen aanpakken met WMS

E-commerce is goed op weg om in 2021 het allerbelangrijkste e-commerce kanaal te worden. Dit vereist natuurlijk een andere aanpak voor retailers en brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is jouw organisatie er klaar voor? Zet jij al een warehouse management systeem in? Bereid je voor op wat komen gaat en start met het downloaden van deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.