Slimme apps digitaliseren de maakindustrie

Ontdek hoe apps de maakindustrie transformeren

Gepubliceerd: 24-01-2019 | Whitepaper | Ontdek hoe apps de maakindustrie transformeren

Hoe vaak gebruik jij een app op je telefoon? De kans is groot dat jij meerdere malen per dag naar de telefoon grijpt om geld over te maken, een foto te delen, eten te bestellen of een locatie op te zoeken. Steeds vaker zetten we apps in om snel dingen te regelen of informatie op te vragen. Niet vreemd dus dat ook in het bedrijfsleven apps steeds vaker een grote rol gaan spelen in onze dagelijkse activiteiten. Want met apps verbind je de hele organisatie, krijg je inzicht in allerlei data en verhoog je de productiviteit op de werkvloer.

Hoe maken apps het verschil?

Door slimme apps in te zetten bied je een nieuwe manier van werken aan medewerkers. Je ontwikkelt nieuwe tools of maakt ERP- en CRM-systemen beschikbaar voor medewerkers zonder vaste werkplek. Waar liggen de grootste voordelen?

  1. Procesverbetering
  2. Service op locatie
  3. Verbeterde communicatie
  4. Meer inzicht in managementdata
  5. Applicatie-rationalisatie

Hoe apps hier precies een verschil maken, dat lees je in deze whitepaper. We lichten één punt alvast kort toe.

Met of zonder vast werkplek, iedereen is verbonden

Servicemonteurs, productiemedewerkers of medewerkers in een magazijn zijn vaak de laatste medewerkers in de organisatie die geen eigen pc of laptop hebben. Vaak beschikken ze niet eens over een e-mailaccount van het bedrijf. Hierdoor missen ze vaak aansluiting met de rest van het bedrijf en zijn te afhankelijk van prikborden of briefings om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen binnen de organisatie. Wat ze wel hebben is een smartphone. Met slim ontworpen business apps zorg jij ervoor dat informatie over het bedrijf binnen handbereik komt. Communiceren met collega’s verloopt niet langer via onofficiële Whatsapp-groepjes, maar via een goedgekeurd kanaal. Papieren roosters worden vervangen door digitale varianten die altijd en overal te bekijken zijn.

Benieuwd op welke manier apps de maakindustrie klaarstomen voor de toekomst? Download dan snel deze whitepaper en laat je inspireren!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Macaw

Al 25 jaar creëren meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende technologische oplossingen vanuit onze kantoren in Nederland en Litouwen. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een full service digitale partner.

Profiel Macaw ›
 
 

Downloaden: Slimme apps digitaliseren de maakindustrie

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.