SharePoint Online maakt werk leuker, makkelijker en efficiënter

Meer inzicht in bedrijfsinformatie

Meer inzicht in bedrijfsinformatie

Iedereen kan concluderen dat onze wereld de afgelopen jaren enorm is veranderd. Kinderen denken vandaag de dag dat het de normaalste zaak van de wereld is dat je op elk moment via Netflix een film kan kijken. Een taxi nodig? Start de Uber-app op en binnen een paar minuten staat je taxi voor de deur. Een hotelkamer boeken? Met een paar klikken is het geregeld via Booking.com. Technologie maakt ons leven makkelijker, leuker en efficiënter. Waarom zou dit niet ook op kantoor kunnen? Dit webinar gaat dieper in op samenwerken met SharePoint Online.

Handige tools, maar ook veiligheidsrisico’s

Er ontstaat veel versnippering van informatie, met als gevolg dat belangrijke bedrijfsinformatie wel eens op de verkeerde plek komt te staan of zoek raakt. Je herkent het vast wel. Denk bijvoorbeeld aan Dropbox of Slack, het zijn handige tools, maar ze brengen ook veiligheidsrisico’s met zich mee. De kroonjuwelen zouden beter beschermd moeten worden!

Meer in dit webinar over….

Elke organisatie die werkt met Microsoft 365 heeft toegang tot SharePoint Online. Dit is een veilige manier om communicatie en informatie tussen collega’s, klanten en externe partners te stroomlijnen. Hoe je dit doet, leer je in dit webinar. Zo leer je in dit webinar meer over:

  • Samenwerken met collega’s en klanten via SharePoint Team Sites
  • Communiceren van belangrijke informatie en content naar collega’s via SharePoint Communication Sites
  • Controle en inzicht krijgen over je bedrijfsinformatie
  • Het hoe en waarom je op één veilige centrale plek al je content opslaat
  • Toegang verkrijgen tot informatie vanaf elke werkplek en elk gewenst device
  • Inzicht verkrijgen in hoe je een goede opslag structuur opbouwt

Aan de slag met SharePoint Online

Dit webinar wordt gegeven door Jasper Oosterveld, Modern Workplace Consultant & Microsoft MVP bij InSpark. Hij deelt met veel enthousiasme zijn ervaringen in zijn webinar. Na afloop krijg je concrete handvatten mee, waardoor je gelijk aan de slag kunt met SharePoint Online.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Bekijk de webcast: SharePoint Online maakt werk leuker, makkelijker en efficiënter

 

Met deze aanvraag gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.