SharePoint 2013: De voordelen van open standaarden

Open standaarden voor SharePoint 2013

Open standaarden voor SharePoint 2013

In Sharepoint 2013 zijn open standaarden in het hele product doorgevoerd.  Met systemen is het niet anders dan met mensen. Om de kennisuitwisseling en innovatie in een organisatie te bevorderen is transparantie en een open manier van werken essentieel. Hoe beter systemen met elkaar samenwerken, hoe meer slimme en innovatieve oplossingen mogelijk zijn. Door de open standaarden van Sharepoint 2013 is de weg naar integratie met andere omgevingen open. Hiermee biedt Sharepoint 2013 veel nieuwe kansen voor ontwikkelaars en gebruikers.

SharePoint 2013 is een systeem voor een transparante en open manier van werken. Dit bevorderd de kennisuitwisseling en innovatie binnen de organisatie. SharePoint 2013 maakt gebruik van open standaarden, waardoor integratie met andere systemen open ligt. Voor gebruikers en ontwikkelaars creëert dit nieuwe kansen!

Enkele voorbeelden van systemen waarmee SharePoint 2013 communiceert zijn:

  • IBM Connections: voor het delen via online communities en social networks.
  • Oracle ERP-software: voor het ontsluiten van een back-endsysteem.
  • Het beschikbaar stellen van data in bijvoorbeeld PHP

Download vrijblijvend het artikel over de open standaarden van SharePoint 2013 waarin meer naar voren komt over de bovenstaande voorbeelden. Daarnaast beschrijft het artikel de verschillende open standaarden waaraan SharePoint 2013 voldoet.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BedrijfsapplicatiesSharePoint 2013 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bedrijfsapplicaties :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder

SharePoint 2013 :  De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al?

De rol van internet verschuift van informatiebron steeds verder naar aanbieder van handige tools en apps. Daarnaast hebben medewerkers behoefte aan flexibiliteit en mobiel werken. Steeds meer organisaties stappen dan ook over op een digitale werkplek. SharePoint biedt een platform dat dit mogelijk maakt. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van SharePoint niet stilgestaan. Kent u deze vijf voordelen al?

Lees verder

SharePoint 2013 :  SharePoint 2016 implementeren in de organisatie

SharePoint Server 2016 is uit! Wat zijn de voordelen en nieuwe functies? SharePoint 2016 bouwt voort op eerdere versies en Office 365 innovaties. In deze reviewer’s gids meer over de mogelijkheden, voordelen en ervaringen. Zorg dat u helemaal up-do-date bent en maak een gedegen keuze om over te stappen naar SharePoint Server 2016.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.