SharePoint 2010 Governance Planning

Optimaal profiteren van SharePoint door een goede Governance planning

Optimaal profiteren van SharePoint door een goede Governance planning

Een groot aantal functionaliteiten die SharePoint 2010 bevat kunnen gebruikers in zakelijk opzicht versterken. Een aantal belangrijke functionaliteiten die SharePoint 2010 biedt zijn de volgende:

  • Samenwerken tussen gebruikers
  • Content taggen en beoordelen
  • Zelf publiceren
  • Eigen oplossingen ontwikkelen

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen (Governance plan) kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2010.

In een Governance plan wordt beschreven hoe de SharePoint omgeving wordt beheerd. Daarin worden de rollen, verantwoordelijkheden en regels in vastgelegd. Een goed Governance Plan is essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Daarnaast moet het  Governance plan in leven blijven.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt hoe een goed Governance plan ten behoeve van SharePoint 2010 kan worden opgezet. Deze whitepaper richt zich hoofdzakelijk op het front end (het business aspect) gedeelte van SharePoint 2010.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

SharePoint 2010 Governance Planning

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.