Self-service data en interactieve predictive analytics

Redefine Your Analytics Journey

Redefine Your Analytics Journey

Wat is de kracht van een combinatie van self-service data exploratie en interactive predictive analytics? En wat heeft de organisatie hier aan? Het idee hierachter is het de gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken.

Business analisten en informatiemanagers zelf willen zelf het liefst in de data zoeken naar antwoorden. Dit doen ze wanneer ze het willen, waar ze willen en hoe ze het willen zonder dat ze hiervoor hulp nodig hebben van IT.

Groei en innovatie
Wanneer data onderzocht wordt gaat het niet alleen maar om het leren wat er gebeurd en waarom. Het is belangrijk dat met behulp van predictive analytics ook gekeken wordt naar de toekomst. Steeds meer organisaties zien dit in en zetten analytics ook hoog op de prioriteitenlijst. Organisaties zien in dat predictive analytics voor groei en innovatie voor het bedrijf kan zorgen.

Om meer waarde uit data te halen zijn er 3 belangrijke factoren:

  • Krachtige  predictive analytics en data visualisatie
  • Self service mogelijkheden, Interactiviteit en gebruiksgemak voor alle gebruikers
  • Een architectuur die de grote hoeveelheid big data en vraag naar snelheid aan kan

De whitepaper
Download de whitepaper voor meer informatie over de kracht van analytics binnen de organisatie. De whitepaper dieper in op de voordelen die het samenvoegen van self-service data en analytics met zich meebrengt. Lees de whitepaper geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.