SDN maakt het verschil in uw datacenter

A Bird’s Eye View of Software-defined Networking

A Bird’s Eye View of Software-defined Networking

Op dit moment is Software Defined Networking (SDN) aan een ware opmars bezig. De belangstelling ervoor is groot en de verwachtingen zijn hooggespannen. Onderzoeksbureaus verwachten dat SDN grote impact zal hebben op de markt.

De term Software Defined Networking (SDN) staat sterk in de belangstelling. SDN krijgt aandacht van de IT-vakbladen, industry thought leaders en vele blogs. Het wordt in de praktijk al vaak voorgesteld als de ‘next step’ in de evolutie van het datanetwerk. Gary Middleton, business development manager networking bij Dimension Data, verwacht dan ook dat Software Defined Networking (SDN) een grote impact zal hebben op de gehele IT-markt. De vraag is hoe groot die impact zal zijn en wat u daar van gaat merken.

Traditionele netwerken kennen geen centrale intelligentie en controle. Juist dit is de kloof die SDN invult. SDN zorgt voor intelligentie, programmeerbaarheid en automatisering van het netwerk. Hierdoor is het eenvoudiger te implementeren, te controleren en te beheren. SDN is zeer geschikt voor dynamische omgevingen waarbij snel ingespeeld moet worden op veranderende eisen.

Download deze ‘Latest Thinking’ van Dimension Data over Software Defined Networking voor een helikopterview op het onderwerp.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom ManagementSoftware Selectie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Management :  Machine learning toegankelijk uitgelegd

Het is niet gemakkelijk om grote hoeveelheden data te analyseren en verwerken. Het ontdekken van verbanden en voorspellen van uitkomsten kan een enorme klus zijn. Hulp is onderweg! Slimme, zelflerende computermodellen nemen ons werk uit handen. Dat is al lang geen sciencefiction meer. Dit e-boek legt machine learning op een toegankelijke manier uit en laat zien hoe het ons nu al helpt.

Lees verder

Management :  Mobile first strategie: macht aan de smartphone

We gebruiken onze smartphone steeds vaker, zowel privé als zakelijk. Niet vreemd dus dat bij steeds meer organisaties de focus van desktop verschuift naar mobiele toestellen. Niet alleen je medewerkers genieten van de voordelen, ook voor jouw klanten zijn de voordelen legio. Ontdek hier de basiselementen voor een succesvolle mobile first strategie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.